Naslovnica / Iz medija - Počeli radovi u Sajmišnoj ulici, u tijeku je i privremena regulacija prometa
11
stu

Iz medija - Počeli radovi u Sajmišnoj ulici, u tijeku je i privremena regulacija prometa
11.11.2020

Predstavnici Grada Varaždina i direktor Varkoma Željko Bunić danas su obišli radove u Sajmišnoj ulici u Biškupcu te nešto više rekli o novim investicijama i projektima Varkoma koji će Varaždincima osigurati kvalitetnu vodu i odvodnju.

Prema riječima gradonačelnika Ivana Čehoka, ovo su najveći radovi u Biškupcu u proteklih 30 godina te se njima stvara infrastruktura za južni dio grada. - Mi smo na zahtjev građana produžili Sajmišnu ulicu, sa svake strane ćemo imati individualne stambene objekte, a imamo ponude i za izgradnju velikog umirovljeničkog naselja. Da bismo mogli položiti infrastrukturu u produžetku ulice moramo do tamo dovući kanalizaciju, vodovod i sve ostalo - objasnio je gradonačelnik.

Kako je dodao, u gradu ostaje još nekoliko točaka gdje dolazi do poplava u slučaju velikih oborina.- To je Omladinska i Zelengajska ulica u Kućanu i to ćemo nastojati srediti na proljeće i ja se nadam da nakon svih radova nećemo više imati takvih radova - završio je gradonačelnik. 

Regulacija prometa

U Sajmišnoj ulici zbog radova na izgradnji kanalizacijskog cjevovoda postavljena je privremena regulacija prometa. Dio Sajmišne ceste (od konjičkog kluba do Miškulinove ulice) je zatvoren za sav promet, te se odvija obilaznim ulicama Mažuranićeva-Zagrebačka i Miškulinova-Zagrebačka ulica.

Vrh